Sport Ögonskydd

Marknadens bästa innebandyglasögon - även för dig som spelar squash och padel.

Gridwear
Ingen ImmaIngen SvettInga Repor

Spela Säkert.

Allvarliga ögonskador vid innebandyspel bara i Sverige varje år

Sportrelaterade ögonskador varje år globalt

Squash
padel
Floorball
Racquetball

Produkten

Utformade för bästa säkerhet och komfort.

Glasses Frame

Polykarbonatbåge för styrka och låg vikt. Mjuk vaddering på insidan gör att glasögonen sitter bekvämt och tätt runt ögonen. Gridwear har en storlek som passar alla med ett justerbart nackband.

Steel Grid

Galler av rostfritt stål behandlat för att göra det mindre synligt för ögat. Vanliga skyddsglasögon med plastlins har problem med imma, svett och repor som motverkar bra sikt.

EVA Case

EVA fodral som skyddar dina glasögon när du inte använder dem.

International Floorball Federation

CE Godkända och rekommenderas av IFF (International Floorball Federation).

Beställ nu.

Svart/Blå/Transparent

199 SEK

≈ 17 EUR

≈ 19 USD

Frakt *
inom Sverige 32 SEK inom EU 56 SEK övriga världen 69 SEK

Färg

Kvantitet

Exklusive frakt
Inklusive moms

Totalt

0 SEK
* For countries with limited postal service, additional charges may apply.

FAQ

Vilka sporter passar Gridwear till?

De flesta inomhussporter, som innebandy, padel, squash, racketboll mm.

Varför är Gridwear det bästa ögonskyddet på marknaden?

Just nu så finns det inga ögonskydd på marknaden som ger klar syn, bekvämlighet och maximalt skydd för ögonen. Många spelare klagar på imma, svett och repor som försämrar synen med traditionella ögonskydd. Gridwear har skapat en perfekt design som löser dessa problem och gör det bekvämt och lätt att skydda dina ögon.

Vad är skillnaden mellan Gridwear och andra ögonskydd?

Gridwear har ett galler av rostfritt stål i stället för en plastlins som skyddar ögonen. Det som verkligen skiljer Gridwear från andra ögonskydd är att Gridwear inte har problem med vare sig imma, svett eller repor. Om du spelar en inomhussport längre än fem-tio minuter så kommer du att uppleva imma och i vissa fall svett på dina skyddsglasögon, vilket också är huvudorsaken till att så få använder skyddsglasögon idag. Gridwear är lösningen på detta.

Är Gridwear säkrare än andra skyddsglasögon?

Ja. Gridwear sitter tight med galler runt ögonen, medan andra skydd måste ha en glipa mellan plastlinsen och ansiktet. Om du blir träffad av en klubba, boll eller racket underifrån så ger Gridwear maximalt skydd.

Är Gridwear certifierade?

Ja. Gridwear är testade och godkända av RISE, svenska materialkontrollanstalten, och rekommenderas av IFF (Internationella innebandyförbundet).

I vilka länder säljs Gridwear?

Gridwear säljs över hela världen. Hittills har Gridwear sålts i över 20 länder, från Australien, Thailand, Mellanöstern, över hela Europa och till USA och Sydamerika.

Hur länge har Gridwear funnits?

Gridwear kom ut med sin första modell, Spektrum, år 2016.

Är Gridwear en hållbar produkt ur ett miljöperspektiv?

Ja, i den meningen att Gridwear kan återvinnas till 100%. Bågen som plast och gallret som metall. För framtida modeller kommer Gridwear att tillverkas av återvunnen plast och metall. Gridwear har också genom sin konstruktion en betydligt längre hållbarhet än andra ögonskydd som använder plastlinser. Detta bidrar också i hög grad till att göra produkten mera hållbar ur miljösynpunkt. Det finns Gridwear-användare som haft samma par sedan starten, 2016.

Michael Abrahamsson,
Founder of Gridwear

The Gridwear Story

Vårt mål är noll ögonskador

Gridwear grundades av Michael Abrahamsson i Sverige, med investering från ALMI och stöd från Karolinska Institutet och S:t Eriks Ögonsjukhus.

En funktionell design för maximalt skydd och bekvämlighet blev skapad för spelare som riskerar ögonskador i en mängd sporter.

Sporter som innebandy, squash, racquetball, och padel innebär stor risk till ögonskador. Tusentals spelare drabbas varje år av allvarliga ögonskador världen över.

Vårt mål är att få ner antalet ögonskador till noll i sporter som dessa.

“Som innebandyspelare blev jag träffad i ögat av en boll och riskerade att permanent förlora synen. Det blev drivkraften i min passion att skapa en produkt som skulle hjälpa mig och andra spelare att spela säkert utan problem med imma, svett och repor.“

- Michael Abrahamsson, grundare av Gridwear

Omdömen

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss oavsett vilken fråga eller begäran det gäller!

Senaste Nyheter